Kosár (0)

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

1) Mennyi ideig tart a szállítás?

Raktáron levő termékek esetén a szállítási idő 3 munkanap, a megrendelt csomagot a Magyar Posta kézbesíti. (raktáron levő termékek esetén a szállítás csak Magyarországra kérhető!)

DHL szállítási lehetőség választása esetén 5-8 munkanap (a mezek elkészítésétől számítva pl név, szám nyomtatás, csomagolás), míg ingyenes szállítást választva átlagosan 15-20 munkanap! (Ingyenes szállítás esetén tapasztalataink szerint átlagosan 15 munkanap alatt megérkeznek a mezek kivéve a karácsonyt megelőző időszakban (november-december), amikor körülbelül 20-25 munkananap a szállítási idő!) Ha valamilyen okból kifolyólag nem kapod meg a megrendelt mezedet 60 napon belül, akkor a teljes vételárat visszautaljuk!

Fontos megjegyezni, hogy a szállítást megelőzi egy előkészítési idő, ami tipikusan 3-8 munkanap (legtöbb esetben 4 munkanapon belül feladásra kerül a csomag). Ez idő alatt történik a termékek csomagolása és esetleges feliratozása, így értelemszerűen ha egy saját feliratos terméket rendelünk, akkor annak tovább tart az előkészítése, mintha egy kész terméket rendelünk (például Ronaldo Juventus meze)! Utóbbi esetben nem ritka, hogy már a fizetés másnapján feladásra kerül a mez!

Az összes eddigi megrendelés statisztikái szerint a megrendeléstől számított 24. NAPON érkeznek meg a termékek (beleértve a hétvégéket, szünnapokat illetve az előkészítési időt is)! (2019.05.26.)

2) Hogyan tudok fizetni?

Az oldalon jelenleg átutalással tudod kifizetni a megrendelésed. Az ehhez kapcsolódó információkat megrendelés után a megadott e-mail címre küldjük el!

3) Külföldre is tudok rendelni/tudtok szállítani?

Természetesen igen, az árak és a szállítási költség változatlan így megegyezik azzal, mintha Magyarországra rendelnél (kivéve a raktáron található termékeket).

4) Milyen minőségűek a mezek?

Nagyon jó minőségűek legyen szó akár sportolási lehetőségről vagy csak szurkolásról! Ha bővebben olvasnál a mezek minőségéről, akkor kattints ide, itt leírtunk minden fontos információt!

5) Hivatalos stílussal készül a név és a szám?

Igen, a hivatalos betűtípussal és stílussal készülnek a feliratok, így a szám és a név is. A Mezek minősége menüpont alatt érdemes körülnézned, hiszen feltöltöttünk több mint 50 képet a saját mezeinkről és ezeket átnézve könnyen megbizonyosodhatsz a feliratok minőségéről is!

6) Hogy ajánlott mosni a mezeket?

A mezeket/termékeket célszerű kifordítva és kézzel mosni! A mosógépben mosás károsíthatja a feliratokat, logókat, ezért kerüljük ezt a fajta mosást!

7) Hogy működik a rendelés?

Először ki kell választani a mezeket, megadni a pontos méretet (akár nevet és számot is adhatunk hozzá), majd ezt hozzáadni a kosárhoz. Ezután végig kell menni a megrendelési folyamaton és kitölteni a szükséges adatokat (pl. szállítási cím).

A megrendelés feladása után e-mail küldünk egy megerősítést a megrendelésről és azt, hogy hova kell utalni a megrendelés összegét. Az összeg megérkezését követően elküldjük a számlát a megadott e-mail címre és megrendeljük a terméket, amit házhoz postázva kap meg a megrendelő.

Ha bármilyen probléma, kérdés vagy kérés merülne fel a megrendeléssel kapcsolatban, akkor e-mailben állunk rendelkezésre az info@mezt-nekem.hu címen!

8) Hogyan tudok kupont szerezni?

Kövesd a facebook oldalunkat, ahol rendszeresen nyereményjátékokat hirdetünk meg és ezeken a játékokon nyerhetsz kuponokat!

9) Feliratot szeretnék a mezemre, de nem találom hol lehetne!

Ahol lehetőség van saját szám, név feliratozására, akkor az a mez mellett fel van tüntetve! Ezen kívül sajnos nem tudunk feliratozni!

10) Olyan mezt szeretnék, ami nincs az oldalon! Be tudjátok szerezni?

Alapvetően csak azokkal a mezekkel foglalkozunk, amelyek az oldalon szerepelnek, de ha esetleg nem találnád a kívánt mezt, írj nekünk és utánanézük, hogy a számos külföldi partnereink közül valamelyiknél elérhető-e!

11) Mennyire biztoságos az oldalon a fizetés?

Az oldalon egyelőre a megrendeléseket átutalással lehet kiegyenlíteni (így magán az oldalon nem történik fizetés), de ennek ellenére is SSL tanúsítvány (hivatalos oldal linkje) védi az oldalon történő kommunikációt, így az adatok maximális biztonságban vannak.

SSL logo