Alapvetően replika (szurkolói) mezek árusításával foglakozunk, de alkalmanként meccsmezek (játékosok által viselt) is szerepelnek a kínálatunkban! Adódik tehát a kérdés, hogy...

Mi a különbség a szurkolói és a játékosok által hordott mezek között?

Mielőtt megválaszolnám a kérdést fontos tudnod, hogy nem arról van szó, hogy az egyik kevésbé jobb a másiknál, csupán másra tervezik őket. Első látásra nehéz megkülönböztetni őket, hiszen meglehetősen hasonlóan néznek ki, de mégis van pár eltérés.

Brazil válogatott szurkolói mezén a hivatalos címer

A játékosok által hordott (autentikus, játékos, meccs) mezeknek a célja, hogy minél komfortosabb legyen benne a játék, így ezek a mezek a legújabb technológiával készülnek és számos gyártónál a szabásuk is eltér a replika (szurkolói, stadion) verziótól - a játékos verziók kicsit szűkebbek. A labdarúgók számára fontos, hogy a mezük kiválóan szellőzzön illetve hogy a lehető legkönnyebb legyen. Ebből kifolyólag a logók és feliratok a szurkolói verzióval ellentétben nem varrottak, hanem hőpréseltek.

Brazil válogatott szurkolói mezén az embléma

A szurkolói mezek minimálisan vastagabbak és kevésbé érződnek szűknek, de a játékos verzióhoz hasonló prémium technológiával készülnek. Fontos kiemelni, hogy mindkettő verziót a csapat hivatalos mezszponzora gyártja, így eredeti valamint mindegyik beszerezhető a hivatalos szurkolói boltokban - csupán az árukban van jelentős különbség.

A fentiek ismeretében bátran kijelenthetjük, hogy a replika mezek is fantasztikus minőséget képviselnek és büszkén viselheti bárki, aki egy ilyen mezben szeretné buzdítani kedvenc csapatát!

Francia válogatott szurkolói mez hátoldala a tricolorral

Végül mutatunk pár képet a saját replika/játékos mezeinkről, hogy elsőkézből tudj meggyőződni a mezek minőségéről!

És ha még ezek után is maradt kérdésed, akkor írj nekünk a Kapcsolat menüponton keresztül és reméljük tudunk segíteni!