A megrendelések leadása pillanatnyilag szünetel!

A rendelhető státuszú termékek külföldről érkeznek (EU-n kívüli országból). Átlagosan 16-20 munkanap alatt megérkeznek a termékek kivéve a karácsonyt megelőző időszakot (november-december), amikor körülbelül 25-30 munkanap a szállítási idő a megnövekedett csomagmennyiség miatt.

A januárban illetve februárban leadott megrendelések szállítási ideje hosszabb lehet, mint az átlagos. Más nemzetek ünnepei miatt a szállítási idő megemelkedhet. A szállítási idővel kapcsolatban érdeklődjenek e-mailben. (info@mezt-nekem.hu)

FRISS: Jelen helyzetben sajnos a Magyar Postának nincs elég kapacitása a csomagok vámolására, így a termék Magyarországra érkezését követően a megszokott 1-8 nap helyett 1-20 napot is eltölthetnek a csomagok a Magyar Postánál míg kézbesítésre kerülnek. (Nem jellemző)

FONTOS: a szállítási idő bármikor megemelkedhet a világjárvány miatt. (Sajnos nem tudhatjuk biztosra, hogy minden esetben szállítási időn belül tudjuk kézbesíteni a termékeket.) Ezen okból kifolyólag, amennyiben a termék nem érkezik meg 90 napon belül ( lásd ÁSZF 4. pont), a termék teljes összegét megtérítjük a vásárló felé.

A raktáron lévő státusz termékek átlagosan szállítási ideje 3 munkanap, a Magyar Posta kézbesíti a megadott szállítási címre a csomagodat.

A hatályos Európai Uniós jogszabályokat figyelembe véve 2021.07.01.-től minden Európai Unión kívülről érkező árura kötelező ÁFÁT kell fizetni, ezt az ÁFÁT cégünk teljes mértékben átvállalja a megrendelőtől! (ÁFA fizetési kötelezetsége így a megrendelőnek nincs!).
Előfordulhat, hogy a Magyar Posta a termék Magyarországra érkezését követően postai szolgáltatás díjat számít fel - erről minden esetben SMS értesítőt küld - , ami minden esetben a megrendelőt terheli (online fizetéssel 399 Forint, kézbesítéskori fizetéssel 799 Forint).

Fontos: Kérjük vegyék figyelembe, hogy a jelenlegi vírushelyzetben a szállítási idő rajtunk kívül álló okok miatt
megnövekedhet, eltérhet a fent említettektől!

Amennyiben a termék kézbesítésekor mégis kiszabnak valamilyen vámösszeget, kérjük jelezzék felénk mielőtt kapcsolatba lépnek a szállítmányozóval, mert ellenkező esetben nem tudunk felelőséget vállalni az esedékes fizetési kötelezettség miatt!

A Weboldalon szállítási költséget nem számítunk fel, így a szállítás teljesen INGYENES.

Bővebben