Figyelem!Kérjük csak akkor adjon le rendelést, amennyiben nem okoz problémát a hosszadalmas szállítási idő.
A szállításról itt olvashat: https://mezt-nekem.hu/szallitasi-informaciok

A rendelhető státuszú termékek külföldről érkeznek (EU-n kívüli országból). Átlagosan 16-20 munkanap alatt megérkeznek a termékek kivéve a karácsonyt megelőző időszakot (november-december), amikor körülbelül 25-30 munkanap a szállítási idő a megnövekedett csomagmennyiség miatt.

FRISS: Jelen helyzetben sajnos a Magyar Postának nincs elég kapacitása a csomagok vámolására, így a termék Magyarországra érkezését követően a megszokott 1-8 nap helyett 1-20 napot is eltölthetnek a csomagok a Magyar Postánál míg kézbesítésre kerülnek. (Nem jellemző)

A raktáron lévő státusz termékek átlagosan szállítási ideje 3 munkanap, a Magyar Posta kézbesíti a megadott szállítási címre a csomagodat.

A hatályos Európai Uniós jogszabályokat figyelembe véve 2021.07.01.-től minden Európai Unión kívülről érkező árura kötelező ÁFÁT kell fizetni, ezt az ÁFÁT cégünk teljes mértékben átvállalja a megrendelőtől! (ÁFA fizetési kötelezetsége így a megrendelőnek nincs!)

Fontos: Kérjük vegyék figyelembe, hogy a jelenlegi vírushelyzetben a szállítási idő rajtunk kívül álló okok miatt
megnövekedhet, eltérhet a fent említettektől!

Amennyiben a termék kézbesítésekor mégis kiszabnak valamilyen vámösszeget, kérjük jelezzék felénk mielőtt kapcsolatba lépnek a szállítmányozóval, mert ellenkező esetben nem tudunk felelőséget vállalni az esedékes fizetési kötelezettség miatt!

A Weboldalon szállítási költséget nem számítunk fel, így a szállítás teljesen INGYENES.

Bővebben